2 gedachten over “Herfst 2012

  1. Hoe gaat het met je Mosmanneke? Ik hoop dat je het te druk heb met andere dingen. Misschien te brutaal/nieuwsgierig van mij, maar ik mis je aanwezigheid op Groeninfo.com

  2. Hallo Ineke,

    Ik heb het inderdaad erg druk met andere dingen. Twee kampeervakanties (in een chaletje!) waar fotoboeken van gemaakt moeten worden. Het dagboek van mijn broer (Indonesiƫ) tot boek verwerken en nog een aantal (gelukkig leuke) dingen waar nodig wat aan gedaan moet worden. Maar ik miste jou ook op Groeninfo! Je aanwezigheid zal er zeker toe bijdragen dat ik na de zomer weer eens een kijkje ga nemen op Groeninfo.com. Tot nu toe heb ik met opzet niet gekeken omdat ik het dan waarschijnlijk toch weer niet kan laten te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*